Ostvarena priznanja

“Best out of the city Hotel for Meetings & Events”

seebtm-priznanje

SEEbtm Awards predstavljaju priznanja koja su po prvi put, u organizaciji porta­la Kongresniturizam.com i SEEbtm magazina, dodeljena najboljim i najista­­k­­nutijim hotelima i prostorima u regionu, u kongresnoj industriji za 2016. godinu.

Poseban značaj i vrednost ovih nagrada predstavlja činjenica da su na­g­ra­de dobijene na os­novu glasova onih koji su direktni kupci u kongresnom tu­riz­mu – na osnovu glaso­­va organizatora događaja. To Kraljevim Čardacima Spa daje podstrek, ali i obavezu, da budu još bolji.

“Press Zvezdica”

cardaci-svi

Na dodeli priznanja “Ambasadori dobre usluge” u hotelu Crowne Plaza, koju organizuje Turistički Svet u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Kraljevim Čardacima Spa dodeljeno je još jedno priznanje - Press Zvezdica.
Ovo priznanje predstavlja zvezdicu više ili dodatnu zvezdicu za hotel, a simboliše gostoljublje, toplinu i predusretljivost u komunikaciji hotelijera sa medijima, uključujući spremnost da se podele informacije i otvorenost za saradnju.

“Stvaratelji za stoljeće”

cardaci-povelja-ps

Na 3. Regionalnom samitu preduzetnika centralne i jugoistočne Evrope “300 najboljih” u Dubrovniku, održanom 2016. godine, hotelsko-apartmanskom kompleksu “Kraljevi Čardaci Spa”, uručeno je priznanje “Stvaratelji za stoljeće” za doprinos razvoju preduzetništva u ovom delu Evrope. Dodeljeno priznanje se odnosi na razvoj ideja, inovacije i investicije, koji ovaj hotelsko-apartmanski kompleks neprestano uvodi i primenjuje.

“Wellness Zvezda”

SPA BANER

2012. godine hotel “Kraljevi Čardaci Spa” je dobio priznanje “Wellness Zvezda” kao najbolji wellness hotel u Srbiji.
Za vrlo kratko vreme, ovaj hotel je postao prepoznatljivo ime kako među wellness, tako i među planinskim hotelima u zemlji i regionu.

Hvala svima na ukazanoj časti i poverenju.

Da posao bude uživanje!

Vaši Kraljevi Čardaci Spa